Op 15 maart werden door de regering voor het eerst maatregelen aangekondigd waardoor Dorpshuis het Trefpunt ook de deuren moest sluiten. Voor inperking van corona-besmettingsgevaar is sociale onthouding ook op Marken noodzakelijk. Inmiddels is de periode hiervoor al meermaals verlengd.
Wij vinden het vreselijk dat ons dorpshuis nu geen dienst kan doen waar het voor bedoeld is. In het voorjaar staat Het Trefpunt normaal bol van saamhorigheid, met bv de bazar, Koningsdag en dit jaar 75 jaar bevrijding. Er waren zoveel mooie plannen maar de gezondheid staat voorop.

Wij volgen de adviezen en richtlijnen van RIVM en Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland op de voet. Totdat zij versoepeling van maatregelen aankondigen blijven Het Trefpunt en de Fitness tot nader order gesloten. Over afspraken met de fysiotherapeut/dietist worden betrokkenen rechtstreeks benaderd.

We hopen op ieders begrip en wensen alle vrijwilligers, bezoekers en betrokkenen van Het Trefpunt sterkte in deze bijzondere situatie. We hopen jullie spoedig weer te kunnen ontvangen.   #samensterk  #blijfgezond  #blijfthuis

  

Met vriendelijke groet,
Bestuur Dorpshuis Het Trefpunt